Kremy proteinowe
Kremy proteinowe — idealne smarowidła dla osób aktywnych
Masło proteinowe to coraz chętniej wybierana alternatywa dla popularnych, słodkich kremów, dostępnych w sklepach spożywczych. Produkt ten powstaje z naturalnych olejów roślinnych, które — dla uzyskania wyjątkowego smaku i konsystencji — wzbogacono o dodatkowe składniki. Co więcej, pasty proteinowe wyróżniają się przy tym wysoką zawartością protein, pochodzących zwykle z izolatu lub koncentratu białka serwatki czy też mleka. Pozbawione są również cukru. Dzięki temu kremy proteinowe stanowią wartościowe uzupełnienie jadłospisu sportowców, osób aktywnych fizycznie, a także tych, którzy stosują zbilansowaną dietę. Ich skład skutecznie wspiera regenerację i wzrost mięśni, dając jednocześnie uczucie sytości na długi czas.
Proteinowe produkty w wielu ciekawych smakach
W dostępnej ofercie znajdziesz m.in. krem czekoladowy proteinowy z orzechami laskowymi i substancją słodzącą, zwaną maltitolem. Jest on wytwarzany wyłącznie z naturalnych składników, takich jak tłuszcz shea, koncentrat białka z mleka, a także kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, orzech laskowy oraz aromaty. Równie smaczny jest krem proteinowy orzechowy. Ten, podobnie, jak poprzedni wariant, doskonale komponuje się z owocami, musli, naleśnikami czy wypiekami. Warto przy tym dodać, że każdy dostępny w naszym sklepie krem proteinowy występuje w atrakcyjnej cenie. Zapoznaj się z asortymentem i wybierz masło od sprawdzonego producenta, które najlepiej odpowiada Twoim preferencjom smakowym.
Pasty proteinowe dostępne od ręki
Proteinowe produkty to doskonałe uzupełnienie białka w diecie. Stanowią smaczny oraz sycący dodatek do zdrowych posiłków czy wypieków, którym nie sposób się oprzeć. Niezależnie od tego, czy wybierzesz proteinową pastę czekoladową, czy pastę orzechową o posmaku słonego karmelu, każda dostępna jest w naszym sklepie od ręki. Dodatkowo oferujemy również ekspresową wysyłkę zamówienia, a w przypadku jakichkolwiek wątpliwości, umożliwiamy zwrot w ciągu 14 dni od daty jego złożenia.